Lecithin from Egg - CAS 8002-43-5
0,00 TL
Lecithin from Egg
Synonyms:
- Ovolecithin from Egg
| Ürün Numarası | L0022 |
| Fiziksel Durum(20 deg.C) | Liquid |
| Depolama Sıcaklığı | 0-10°C |
| Condition to Avoid | Heat Sensitive |
| CAS No | 8002-43-5 |
| Merck Index (14) | 5429 |
| MDL Number | MFCD00131449 |
Özellikler
| Görünüm | Orange to Brown clear liquid to cloudy liquid |
| Saponification Value | 180.0 to 200.0 |
| Su | max. 2.0 % |
Özellikler (reference)
| Çözünürlük in water | Insoluble |
| Çözünürlük (içinde çözünür) | Ether,Alcohol,Chloroform |
| Çözünürlük (very slightly) | Benzene |
| Çözünürlük (iniçinde çözünür) | Acetone |
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!